ČEVLJI HODGMAN H3

Čevlji Hodgman so izdelani po najnaprednejši tehnologiji, ki omogoča zamenljivi podplatni sistem H-Lock. Podplat lahko zamenjate, glede na teren in vodno okolje. Pritrjen je s sistemom dvojne ključavnice, ki preprečuje, da se podplat ne sname. Sname se šele takrat, ko istočasno pritisnemo na sprednjem in zadnjem delu.

Čevelj je izdelan iz sintetičnega materiala odpornega proti obrabi. Narejen je tudi tako, da se odvečna voda, ki pride v čevelj iz njega odvaja z vsakim korakom. Sprednji del, na prstih je ojačan z gumo in to na zgornji in spodnji strani čevlja. Čevelj in D-obroček, kamor se zatakne kaveljček od gamaše. V osnovi ima vsak čevelj že dva podplata in to enega iz gume in drugega pa iz filca. Podplate je možno v primeru, da se obrabijo tudi dokupiti, dokupiti pa je možno še dve varianti in sicer: guma z vijaki in filc z vijaki. Čevlji imajo srednji del - medpomnilnik izdelan iz EVA. Medpomnilnik je tisti del čevlja (nameščen med zgornji delom in podplatom). EVA pomeni etil vinil acetat, ki je umetni material, ki se razvršča med pene. Materiali EVA so narejeni iz več tisoč drobnih mehurčkov, ki so združeni in imajo zrak. Ko so stisnjeni, zagotavljajo oblazinjenje, absorbcijo udarca na različnem terenu, človeško težo in vse možne pritiske, ki se dogajajo med hojo. Ta kompresija omogoča da je EVA idealni material za zmogljivo obutev. Glede na opisano pomeni, da bodo čevlji udobni ves dan, ne glede na to, kako težak je teren.

 

 

 

HODGMANOVA ZAVEZA

Pri Hodgmanu pravijo: vedno se potrudimo in naredimo tudi »korak več«, da razvijemo in naredimo izdelke, ki bodo kos tudi najtežjim pogojem. Hodgman temelji na načelu, da ne začne prodajati novega izdelka toliko časa dokler ga ne stestirajo do te mere, da so prepričani, da ne morete najti boljšega izdelka na tržišču. Zato je Hodgman priznam kot eden izmed najstarejših in najbolj spoštovanih imen pri izdelavi škornjev in oblačil. Dejstvo je da je podjetje Hodgman začelo obratovati leta 1838 in da so najverjetneje izdelali prve ribiške škornje na svetu. Danes Hodgman vodi v načrtovanju in proizvodnji ribiških oblačil, ki dihajo in so nepremočljiva.

GARANCIJA

Hodgman jamči prvemu kupcu za svoje izdelke za izdelavo in material za obdobje 1 leta od dneva nakupa. Hodgman ne priznava garancije za izdelke, če se ti uporabljajo v komercialne namene. Prav tako ne jamči za nepravilnosti, ki so nastale zaradi mehanskih in namernih poškodb, sprememb ali nepravilne nege – vzdrževanja.

V spodnji tabeli so prikazane vse velikosti čevljev.

KUPI IZDELEK