ŠKORNJI HODGMAN H3

Hodgman je podjetje, ki je bilo ustanovljeno 1838 v Massachusettsu, ZDA in se je med prvimi pričelo ukvarjati z izdelavo ribiških škornjev, vendar je bilo prisotno samo v ZDA. Sedaj pa je njihov lastnik Purefishing in škornji Hodgman se prodajajo tudi v Evropi.

HODGMANOVA ZAVEZA

Pri Hodgmanu pravijo: vedno se potrudimo in naredimo tudi »korak več«, da razvijemo in naredimo izdelke, ki bodo kos tudi najtežjim pogojem. Hodgman temelji na načelu, da ne začne prodajati novega izdelka toliko časa, dokler ga ne stestirajo do te mere, da so prepričani, da ne morete najti boljšega izdelka na tržišču. Zato je Hodgman priznam kot eden izmed najstarejših in najbolj spoštovanih imen pri izdelavi škornjev in oblačil. Dejstvo je, da je podjetje Hodgman začelo obratovati leta 1838 in da so najverjetneje izdelali prve ribiške škornje na svetu. Danes Hodgman vodi v načrtovanju in proizvodnji ribiških oblačil, ki dihajo in so nepremočljiva.

GARANCIJA

Hodgman jamči prvemu kupcu za svoje izdelke za izdelavo in material za obdobje 1 leta od dneva nakupa. Hodgman ne priznava garancije za izdelke, če se ti uporabljajo v komercialne namene. Prav tako ne jamči za nepravilnosti, ki so nastale zaradi mehanskih in namernih poškodb, sprememb ali nepravilne nege – vzdrževanja.

Škornji Hodgman H3

Škornji Hodgman H3 so izdelani iz 3 slojnega blaga z membrano, ki je uporabljen na celotnih škornjih.

Škornji so sestavljeni s tehniko šivanja. Vsak spoj je še dodatno ojačan z vodoodpornim trakom, ki preprečuje vdor vode v škornje. Škornji so krojeni tako, da so nogah spoji samo na zunanji strani. Na prednji strani je mrežast žep, ki je podložen z mikro flisem za gretje rok. Na notranji strani je en večji vodoodporni žep. Dodan je tudi pas. Škornji imajo na zadnji strani D-RING za nošenje podmetalke. Neoprenski nogavici sta narejeni iz 3,5 mm debelega neoprena in sta anatomsko oblikovani za levo in desno nogo.

 

 

Škornji imajo možnost na namestitev CORE INS.

To je enostavno vstavljiv notranji hlačni sistem (enostaven tudi za odstavitev), ki je zračen in vzdržuje toploto tudi če se v škornjih nabere znoj ali kondenz.

V spodnji tabeli so prikazane vse velikosti škornjev.

 

KUPI IZDELEK