HODGMANOVA ZAVEZA

Pri Hodgmanu pravijo: vedno se potrudimo in naredimo tudi »korak več«, da razvijemo in naredimo izdelke, ki bodo kos tudi najtežjim pogojem. Hodgman temelji na načelu, da ne začne prodajati novega izdelka toliko časa, dokler ga ne stestirajo do te mere, da so prepričani, da ne morete najti boljšega izdelka na tržišču. Zato je Hodgman priznam kot eden izmed najstarejših in najbolj spoštovanih imen pri izdelavi škornjev in oblačil. Dejstvo je, da je podjetje Hodgman začelo obratovati leta 1838 in da so najverjetneje izdelali prve ribiške škornje na svetu. Danes Hodgman vodi v načrtovanju in proizvodnji ribiških oblačil, ki dihajo in so nepremočljiva.

GARANCIJA

Hodgman jamči prvemu kupcu za svoje izdelke za izdelavo in material za obdobje 1 leta od dneva nakupa. Hodgman ne priznava garancije za izdelke, če se ti uporabljajo v komercialne namene. Prav tako ne jamči za nepravilnosti, ki so nastale zaradi mehanskih in namernih poškodb, sprememb ali nepravilne nege – vzdrževanja.

Škornji Hodgman Neoren

Škornji so 3,5 mm debelega neoprena, kar zagotavlja idealno fleksibilnost in večjo mobilnost. Kolena so ojačana in podložena za dodatno vzdržljivost. Vsi šivi so zalepljeni, da se zaščitijo pred puščanjem in zagotavljajo dolgotrajno delovanje.

Gumijast čevelj ima na podplatih filc, v notranjost čevlja pa je obdana z 200g Thinsulate® za dodatno toploto.

Thinsulate® je blagovna znamka termične izolacije sintetičnih vlaken, ki se uporablja v oblačilih.

Thinsulatna vlakna so premera približno 15 mikrometrov, kar je tanjše od poliestrskih vlaken, ki se običajno uporabljajo pri izolaciji za oblačila, kot so rokavice ali zimske jakne. Thinsulate je bolj učinkovit zaradi povečane gostote vlaken z manjšo velikostjo vlaken v primerjavi z bolj tradicionalno izolacijo. Tako kot večina izolacijskih materialov reže med vlakni ne le zmanjšajo pretok toplote, temveč omogočajo tudi uhajanje vlage. Izolacijske lastnosti so koristne za ohranjanje toplote, ki jo telo proizvaja za udobno toploto, medtem ko vlaga in znoj, izhlapi.

Škornji imajo žep, ki je podložen z flisom za gretje rok. Na sprednji in zadnji strani je pritrjen D-rink za nošenje podmetalke.

KUPI IZDELEK